Dr. Beck: Pomoć pri nesrećama

30.01.2023.

13:18

Autor: HRT

Dr.  Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Što učiniti kad primijetimo prometnu nesreću ili se na javnom mjestu ispred nas sruši čovjek? Vjerojatno su se mnogi od vas to već upitali, nadajući se da ipak nikada neće doći u tu neugodnu situaciju. Međutim, život ne bira! I zato, doista, što je potrebno i kojim redom napraviti ako se zateknemo u nekoj od spomenutih ili sličnih situacija, a što nikako i nikad ne činiti? Svemu će nas podučiti naš dr. Beck sa sjajnom ekipom Hitne medicinske pomoći u utorak, 31. siječnja.

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, a urednica Tamara Peras. Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!