Dr. Beck: Psorijaza

02.02.2023.

13:49

Autor: HRT

Ponedjeljak, 6. veljače na Prvom

Ponedjeljak, 6. veljače na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Psorijaza je u narodu poznata kao ljuskavica. To je kronična nezarazna kožna bolest. Najčešće zahvaća koljena i laktove, područje lumbalnog dijela leđa, područje oko pupka te vlasište. 

Ponedjeljak, 6. veljače na Prvom

Ponedjeljak, 6. veljače na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

U emisiji Dr. Beck u ponedjeljak, 6. veljače, razgovaramo o tome koji su uzroci pojave psorijaze. Može li se psorijaza prevenirati? Kako se liječi i može li se potpuno izliječiti? Zašto nerijetko zahvaća i zglobove i izaziva psorijatični atrtritis? 

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, urednica i scenaristica je Tina Šimurina, realizatorica Anamaria Corazza, a producent Damir Hanžek. Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!