Dr. Beck: PTSP

01.02.2023.

14:02

Autor: HRT

Dr. Beck

Dr. Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

U emisiji u četvrtak, 2. veljače tema je PTSP koji najčešće vežemo uz posljedice trauma iz Domovinskog rata.

No, koji su još uzroci, kako se manifestira postraumatski stresni poremećaj, te koji su simptomi i metode pomoći osobama pogođenim tim poremećajem, u emisiji objašnjavaju psihijatrica i psihologinja.

Osobna svjedočanstva gostiju o životu s PTSP-om pomoći će nam da bolje razumijemo kako je živjeti s PTSP-om koji ne pogađa samo oboljele, već se nerijetko odražava i na njima bliske osobe.

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, urednica Sanja Brajković, realizatorica Anamaria Corazza. Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!