Dr. Beck: Seksualnost mladih

07.12.2022.

Zadnja izmjena 14:02

Autor: HRT

Nataša Barolin Belić, Aleksandar Štulhofer, Bruna Profaca i Natko Beck

Nataša Barolin Belić, Aleksandar Štulhofer, Bruna Profaca i Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici. 

video thumb

Jesu li naši djedovi i bake pa i roditelji bili romantičniji? Jesu li suptilnije pokazivali svoje osjećaje pa tako i poziv na seks? Čini se da seks nikad nije bio dostupniji i opasniji. A je li tome tako, saznat ćemo od današnjih stručnjaka.

Gosti u emisiji koja je na rasporedu u četvrtak, 8. prosinca, su: mr. sc. Nataša Barolin Belić, gestalt psihologinja i seksualna terapeutkinja, prof. dr. sc. Aleksandar Štulhofer, predstojnik Katedre za seksologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, doc. dr. sc. Bruna Profaca, klinička psihologinja u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Realizatorica je Anamaria Corazza, a urednica Tamara Peras.

Voditelj emisije je dr. Natko Beck.

Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.   

Aleksandar Štulhofer, Bruna Profaca, Nataša Barolin Belić i Natko Beck

Aleksandar Štulhofer, Bruna Profaca, Nataša Barolin Belić i Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!