Dr. Beck: Ulcerozni kolitis

19.01.2023.

13:45

Autor: HRT

Dr. Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Ulcerozni kolitis jedna je od upalnih bolesti crijeva čiji je uzrok još uvijek nepoznat. Iako je neizlječiva, uz današnje metode liječenja osigurana je visoka kvaliteta života oboljelih osoba. Uz gastroenterologa, kirurga i nutricionista o životu s ovom bolešću govorit u ponedjeljak, 23. siječnja, će i pacijentica. 

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, a urednica Sanja Brajković. Realizatorica je Vesna Luković ŽarnUrednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!