Dr. Beck: Zdravlje dojke

27.03.2023.

14:03

Autor: HRT

Dr. Beck

Dr. Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Galerija
Dr. Beck, Foto: Renato Branđolica/HRT
Dr. Beck, Foto: Renato Branđolica /HRT

Prva pomisao pri spomenu zdravlja dojke je rak dojke kao teška maligna bolest koja je i u Hrvatskoj ozbiljan javno-zdravstveni problem zbog velikog broja oboljelih. No, u ovoj ćemo se emisiji koja je na rasporedu 28. ožujka, uz intervencijskog radiologa, kirurga i epidemiologinju, baviti i drugim dijagnozama i stanjima dojke, koja nisu uvijek maligna, ali ih je potrebno na vrijeme otkriti i liječiti.

Također ćemo naglasiti i važnost preventivnih pregleda , posebice važnih radi ranog otkrivanja i uspješnijeg liječenja bolesti dojke.  

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, realizatorica Vesna Luković Žarn, urednica Sanja Brajković, a producent Dario Jakiša.

Autorica i urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!