14:02 / 02.12.2020.

Autor: HRT

Dramska serija Majka, otac, sin

-

-

Foto: - / -

Richard Gere se nakon 30 godina vraća na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha.
12. prosinca na HRT – HTV 2 u  22:50 (15)

Richard Gere se nakon 30 godina vratio na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha.

U seriji glumi Maxa, vlasnika jednog od najutjecajnijih svjetskih medijskih carstava, koji zna mračne tajne mnogih ljudi, a tu moć nemilosrdno iskorištava. Njegov sin Caden najmlađi je urednik Maxovih novina i loše se nosi s pritiskom na poslu zbog očevih očekivanja pa neumjereno uživa u kokainu i usputnom seksu.

Zbog razuzdanog načina života Caden će doživjeti moždani udar i morat će sve naučiti otpočetka. To će za bivšu Maxovu suprugu Kathryn biti prilika da napokon bude majka svom sinu. Nekadašnja ugledna novinarka iz imućne britanske obitelji odlučila se zbližiti s osjetljivim sinom kojeg joj je Max davno bio oduzeo. No ovo neće biti jedina bitka između dvoje supružnika. Caden zna tajne koje bi mogle uništiti Maxovo carstvo.

U 8. epizodi Caden napušta rehabilitacijski centar i vraća se u London gdje ga čeka neizvjesna budućnost. Kathryn razmišlja o ponudi koju je dobila od Maxa. Kako će Caden reagirati na novosti? Hoće li Kathryn vjerovati Maxu i gdje će se zemlja naći nakon nikad podjeljenije izborne kampanje?

U seriji glume Richard Gere (Max), Helen McRory (Kathryn), Billy Howle (Caden), Sarah Lancashire (Angela Howard), Sinead Cusack (Maggie), Paul Ready (Nick), Pippa Bennett-Warner (Lauren), Danny Sapani (Jahan Zakari), Joseph Mawle (Scott), Elena Anaya (Sophia).

Scenarist je Tom Rob Smith, a redatelj James Kent.

Seriju MOTHERFATHERSON odabrala je Martina Rajšek.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!