Druga sezona hit-serije Doktorica Foster

04.12.2020.

10:28

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Mračna, lascivna i psihološki bespoštedna druga sezona obiluje dramatičnim zapletima i eksplozivnim preokretima koji Gemmu vode dalje nego što je ikada prije otišla kako bi zaštitila one koje voli.
12. prosinca na HRT – HTV 2 u 23:50 (15)

Nagrađivana hit-serija koja je privukla sveopću pozornost donosi nam dramatično sljedeće poglavlje u priči o Gemmi.

Talentiranoj liječnici i njezinom sinu Tomu život mirno protječe nakon bure koja je nastala kad je otkrila da ju je izdao muž Simon. Poslije rastave Gemma je pokušala prebroditi prošlost, međutim, je li se uopće moguće distancirati od bivšeg muža, osobito kad je u sve upleteno i dijete?

Gemmin život dodatno kompliciraju napeti seksualni odnosi, destruktivna opsesivnost i potreba da sinu tinejdžeru osigura stabilnost.

Mračna, lascivna i psihološki bespoštedna druga sezona obiluje dramatičnim zapletima i eksplozivnim preokretima koji Gemmu vode dalje nego što je ikada prije otišla kako bi zaštitila one koje voli.

U 3. epizodi serije DOCTOR FOSTER 2 iako je odnos između nje i Simona zatrovan, Gemma smatra da bi im Tom trebao biti prioritet. No jesu li sposobni vlastite osjećaje potisnuti u drugi plan za dobro svog sina?

U 4. epizodi, koju prikazujemo u 0:45, Simon je uvjeren da se nad njima više ne nadvija Gemmina sjena te da napokon mogu odahnuti. No može li se Kate zaista osloniti na njega?

U 5. epizodi Gemma ne preza ni pred čime kako bi izborila pobjedu i vratila život u normalu. Ali je li ovaj put ipak pretjerala? Epizoda počinje u 1:40.

U seriji glume Suranne Jones, Bertie Carvel, Jodie Comer, Tom Taylor, Siân Brooke, Prasanna Puwanarajah, Ariyon Bakare...

Scenarist i izvršni producent je Mike Bartlett, redatelj Jeremy Lovering, producentica Kate Crowther, a izvršni producenti Roanna Benn, Jude Liknaitzky i Greg Brenman.

Produkcija: Drama Republic za BBC

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!