09:02 / 21.12.2020.

Autor: HRT

Druga sezona psihološkog trilera Zla krv

-

-

Foto: - / -

Prikazujemo drugu sezonu psihološkog trilera u šest nastavaka.
1. siječnja na HRT – HTV 2 u 22:40 (12)

Prikazujemo drugu sezonu psihološkog trilera u šest nastavaka, čija je radnja smještena u ruralni irski kraj.

U 3. epizodi detektiv Dez Breen nastavlja ispitivati Fionu. Paul mora donijeti tešku odluku: poslušati Kiana i pomoći u krađi Gillianina nagrađivanog konja ili ostati vjeran prijateljima? Situaciju dodatno kompliciraju Tomovi i Gillianini problemi. Nakon neuspješnog razgovora za posao Jim ostatak dana provodi s Fionom i djecom.

U 4. epizodi došao je dan kada blizanci slave prvu pričest pa se cijela obitelj Hogan po prvi put okuplja nakon prošlogodišnjih nemilih događaja. I dok ostatak obitelji slavi, Jim i Paul moraju se pozabaviti kudikamo ozbiljnijim stvarima. Paul je dobio otkaz, saznalo se za Gillianin preljub, a Michael je kivan na Jima i Paula pa su obiteljski odnosi itekako zategnuti. Paul je pod sve većim pritiskom pa mu Jim pokušava pomoći, no time mu samo pravi medvjeđu uslugu. Detektiv Breen se nada da će mu Cat razjasniti što se sve tijekom dana događalo.

U seriji BLOOD 2 glume Adrian Dunbar (Jim Hogan), Diarmuid Noyes (Michael Hogan), Grainne Keenan (Fiona Hogan), Sean Duggan (Dez Breen), Fiona Bell (Gillian Mooney), Desmond Eastwood (Owen Mooney), Ian Lloyd Anderson (Paul Crowley).

Autorica i scenaristica je Sophie Petzal. Režiju potpisuje Maurice Sweeney. Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!