Gost Druge strane - stručnjak za nekretnine Boro Vujović

12.01.2022.

15:24

Autor: HRT

Boro Vujović

Boro Vujović

Foto: Davor Puklavec / PIXSELL

U srijedu, 12. siječnja, na Četvrtom programu u 21 sat prikazujemo novo izdanje emisije Druga strana. Gost je vodič kroz najveću životnu investiciju, stručnjak za nekretnine - Boro Vujović.

Je li rast cijena nekretnina samo medijski balon ili tržište zaista "leti u nebo"? Kupujete li stan, kako prepoznati trulu jabuku u košari i izbjeći klopku za lakovjerne?

Kako proći kroz "minsko polje" oglasa i prepoznati skupu nepriliku od koje poslije godinama boli glava?

video thumb

U emisiji urednika i voditelja Željka Karduma gostuje osnivač i direktor tvrtke Opereta, jedne od najvećih agencija za promet nekretnina u Zagrebu, Boro Vujović.

Gospodarska emisija alternativa je ekonomskom i političkom medijskom mainstreamu te propituje je li sve baš onako kako vam se na prvi pogled čini.

Osim na HTV4, možete ju pratiti i preko naše multimedijske platforme HRTi. Videoteka spomenute usluge pruža dostupnost emitiranih izdanja, kao i naš YouTube kanal.

Reprizni termin ovotjedne Druge strane je u srijedu u 4:10 te u subotu, 15. siječnja u 15:35 na HTV4.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!