11:16 / 25.10.2021.

Autor: HRT

Duga mračna noć

Ponedjeljak, 8. studenog na Prvom

Ponedjeljak, 8. studenog na Prvom

Foto: Duga mračna noć / serija

U ponedjeljak, 8. studenog na Prvom programu u 21:05 prikazujemo 11. epizodu dramske serije Duga mračna noć. 

video thumb

Iva je očajan. Sin Luka mu je bolestan, a odnosi s Verom narušeni. Zbog kritičkih riječi o Titu OZNA ga hapsi. Major, dojučerašnji suborac, postupa s njim na okrutan i beskrupulozan način. Iva završava u samici.

Španac, Major i Joka traže načina da ga potpuno slome. Za to vrijeme zdravlje Ivinog sina se pogoršava, a Vera se osjeća nesretno i izgubljeno. Joka je nagovara da obnovi vezu sa Špancem, kojem je bila ljubavnica za vrijeme rata. Za to se vrijeme mukotrpna ispitivanja nad Ivom nastavljaju.

U seriji glume Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Goran Navojec, Tarik Filipović, Katarina Bistrović-Darvaš, Boris Dvornik, Žarko Potočnjak, Vera Zima, Suzana Nikolić, Minja Jovičić, Alen Liverić, Marija Kohn, Krešimir Mikić, Damir Lončar, Vilim Matula, Boris Svrtan, Matko Raguž, Bernarda Oman, Danko Ljuština, Zvonimir Torjanac, Dora Lipovčan. 

Scenarist i redatelj je Antun Vrdoljak.

Direktor fotografije je Vjekoslav Vrdoljak, H.F.S., scenografi su Duško Jeričević i Ivan Ivan, a skladatelji Igor Kuljerić i Siniša Leopold.

Seriju pratite i preko multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!