Duga mračna noć

10.10.2021.

13:33

Autor: HRT

Ponedjeljak, 25. listopada na Prvom

Ponedjeljak, 25. listopada na Prvom

Foto: Duga mračna noć / serija

U ponedjeljak, 25. listopada, na Prvom programu HTV-a u 21:05 ne propustite devetu epizodu dramske serije Duga mračna noć.

Iva i Vera sele se u luksuzni gradski stan i premda je pred Ivom "partijska karijera", zbog sve većih sumnji koje iskazuje prema novom poretku, tajna služba, OZNA, počinje ga prisluškivati. U njegovom rodnom kraju sustavno se provode odmazde i deportacije. To zahvaća i njemačke obitelji čiji su sinovi poginuli u partizanskim odorama. Iva je zbunjen i ogorčen. Pokušava zaštititi ljude za koje je uvjeren da su nevini, no to ga dovodi u sve oštrije sukobe sa Špancem, majorom OZNE i suprugom Verom. Razdor zahvaća i Ivinu obitelj, što će kulminirati tragičnom smrću njegova oca Luke.

video thumb

U seriji glume Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Goran Navojec, Tarik Filipović, Katarina Bistrović-Darvaš, Boris Dvornik, Žarko Potočnjak, Vera Zima, Suzana Nikolić, Minja Jovičić, Alen Liverić, Marija Kohn, Krešimir Mikić, Damir Lončar, Vilim Matula, Boris Svrtan, Matko Raguž, Bernarda Oman, Danko Ljuština, Zvonimir Torjanac, Dora Lipovčan. 

Scenarist i redatelj je Antun Vrdoljak.

Direktor fotografije je Vjekoslav Vrdoljak, H.F.S., scenografi su Duško Jeričević i Ivan Ivan, a skladatelji Igor Kuljerić i Siniša Leopold.

Seriju pratite i preko multimedijske usluge HRTi.

Galerija
Ponedjeljak, 25. listopada na Prvom  , Foto: Duga mračna noć/serija
Ponedjeljak, 25. listopada na Prvom  , Foto: Duga mračna noć/serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!