U blagdansko vrijeme jedna je od glavnih tema - hrana. Najnovija istraživanja upozoravaju na opasnosti ultraprerađene hrane, ali i na rizike svježe ulovljene divljači zbog visokog udjela olova u streljivu, pa se sve više vraćamo ekološkom uzgoju.
11.12.2025.
19:48
Autor: HRT
U blagdansko vrijeme jedna je od glavnih tema - hrana. Najnovija istraživanja upozoravaju na opasnosti ultraprerađene hrane, ali i na rizike svježe ulovljene divljači zbog visokog udjela olova u streljivu, pa se sve više vraćamo ekološkom uzgoju.
Posjetili smo i šumski festival na Ćićariji, a u emisiji Eko zona koju prikazujemo u četvrtak, 18. prosinca na Drugom programu u 18:20 govorimo i o biljci tipičnoj za ovo doba godine - božikovini.
Urednica je Đurđica Čočić.
Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!

Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora