11:44 / 17.05.2021.

Autor: HRT

Endeavour, mladi Morse

Petak, 4. lipnja na Drugom

Petak, 4. lipnja na Drugom

Foto: Endeavour, mladi Morse / 7. sezona serije

U petak 4. lipnja u 21:35 na Drugom programu HTV-a ne propustite 3. epizodu sedme sezone popularne kriminalističke serije Endeavour, mladi Morse.

Narednik Endeavour Morse i viši inspektor Fred Thursday, njegov mrzovoljni, ali dobronamjerni mentor, istražuju ubojstva i mračna djela u vječnom gradu sanjivih tornjeva. Dok oksfordska policija rješava niz jedinstvenih i uzbudljivih slučajeva, scenarist Russell Lewis nastavlja otkrivati skrivenu i tajnu povijest Endeavoura Morsea.

video thumb

U epizodi naziva Zenana Endeavour otkriva potencijalnu vezu između niza neobičnih nezgoda koje ga prvo vode do ženskog koledža, koji silom želi izbjeći otvaranje za muške studente, da bi ga na kraju istraga odvela u samo srce kriminalističke policije.

U seriji ENDEAVOUR 7 glume Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, James Bradshaw, Sean Rigby, Abigail Thaw, Caroline O'Neill i drugi.

Scenarist je Russell Lewis, a redateljica Kate Saxon.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!