Endeavour - Mladi Morse

03.03.2023.

21:47

Autor: HRT

U ljeto 1971. Endeavour i kolege istražuju ubojstvo taksista koji je pronađen mrtav u svom taksiju na periferiji. Oxford je zabilježio cijeli niz napada na taksiste pa se detektivi boje da je ubojstvo posljedica eskalacije nasilja te da je stanovništvo Oxfordshirea na milost i nemilost ubojici.  

Petak, 10. ožujka na Drugom

Petak, 10. ožujka na Drugom

Foto: Endeavour - Mladi Morse / 8. sezona serije

U drugoj epizodi osme sezone popularne serije koju prikazujemo 10. ožujka, u sklopu Krimi petka u 21:45 na Drugom, Endeavoura kod kuće posjećuje netko tko ga podsjeća na prošlost koju bi najradije zaboravio. Kako istraga napreduje, Endeavouru se sve više čini da mu je slučaj previše blizak. Endeavour se počinje povlačiti u sebe i čini se da kreće putem namjernog samouništenja.  

Petak, 10. ožujka na Drugom

Petak, 10. ožujka na Drugom

Foto: Endeavour - Mladi Morse / 8. sezona serije

U seriji autora Russsella Lewisa glume Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, James Bradshaw, Sean Rigby, Abigail Thaw, Caroline O'Neill i drugi. Redatelji su Sean Evans, Zam Salim i Katie Saxon

Serija je dostupna u videoteci multimedijske platforme HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!