08:14 / 02.03.2022.

Autor: HRT

F20

Četvrtak, 17. ožujka na Drugom

Četvrtak, 17. ožujka na Drugom

Foto: F20 / film

U četvrtak, 17. ožujka, u 21:10 na Drugom programu slijedi hrvatski triler F20.

Djevojka Martina ljeti ostaje u gradu, prisiljena raditi u očevoj pizzeriji i raznositi pizze iako neprestano sanjari o odlasku na Zrće. I dok njezina prijateljica preko vikenda ide u provod, Martini strogi otac zabranjuje svaku pomisao na odlazak. 

video thumb

Poznanstvo s povučenim mladićem Filipom koji većinu vremena provodi kod kuće, igra videoigre i naručuje pizze, Martina koristi kao način izigravanja očeve zabrane. Međutim, umjesto ostvarenja snova, Martinina stvarnost uskoro se pretvara u krvavu i mračnu noćnu moru...

U filmu iz 2018. godine glume Filip Mayer, Romina Tonković, Lana Ujević, Alma Prica, Ksenija Marinković, Mladen Vulić, Alen Liverić, Robert Budak, Alen Šalinović. Scenarist je Hrvoje Sadarić, a redatelj Arsen Anton Ostojić. Montažer je Dubravko Slunjski, fotografija: Slobodan Trninić, scenograf Ivo Knezović, a kostimografkinja Branka Tkalčec. Vizualni efekti: Tomislav Vujnović, specijalni efekti: Drago Poldrugač, glazba: Mate Matišić. Urednica je Maja Gregl. Produkcija: Filmosaurus Rex d.o.o.

Četvrtak, 17. ožujka na Drugom

Četvrtak, 17. ožujka na Drugom

Foto: F20 / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!