Fargo

03.01.2023.

14:05

Autor: HRT

U Kansas Cityju u Missouriju dvije su zločinačke organizacije sklopile nelagodan mir. Talijani i Afroamerikanci. Zajedno će stvoriti alternativno gospodarstvo iskorištavanja, muljanja i droge. I ovo je povijest Amerike. Kako bi učvrstili mir, glave obitelji razmijenile su najstarije sinove.  Ne propustite četvrtu sezonu serije Fargo, antologijske američke crnohumorno-kriminalističke serije autora Noaha Hawleya, od četvrtka 12. siječnja u 21 sat na Trećem programu.

U seriji glume Chris Rock, Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Ben Wishaw, Jack Huston, E'myri Crutchfield, Andrew Bird, Anji White, Jeremie Harris, Matthew Elam, Corey Hendrix, Francesco Acquaroli i Gaetano Bruno.

Četvrtak i petak, 12. i 13. siječnja na Trećem

Četvrtak i petak, 12. i 13. siječnja na Trećem

Foto: Fargo / 4. sezona serije

U prvoj epizodi, u četvrtak 12. siječnja, u Missouriju 1950., u eri Jima Crowa, nelagodni mir između dvije zločinačke organizacije Kansas Cityja ugrozi neplanirana smrt. Nezadrživa medicinska sestra Oraetta Mayflower brine se o pacijentu na umoru. Loy Cannon mijenja sigurnost za moć. A financijski problemi prisile obitelj Smutny da sklopi opasan posao.

U drugom nastavku, u petak 13. siječnja, Smutnyji dobivaju neočekivanoga gosta. U Kansas City iz stare domovine stiže Gaetano. Josto se privikava na svoju novu ulogu. Oraetta je uhvaćena s prstima u pekmezu. Detektiv Odis Weff istražuje pucnjavu u bolnici, a Loy provodi test koji će ugroziti status quo.

Četvrtak i petak, 12. i 13. siječnja na Trećem

Četvrtak i petak, 12. i 13. siječnja na Trećem

Foto: Fargo / 4. sezona serije

Autor je Noah Hawley. 

Produkcija: Noah Hawley, Warren Littlefield, Joel Coen i Ethan Coen 

Seriju Fargo 4
odabrala je Martina Rajšek.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!