Forenzičarka Halifax: Osveta

07.06.2023.

19:14

Autor: HRT

Četvrtak, 8. lipnja na Drugom

Četvrtak, 8. lipnja na Drugom

Foto: Forenzičarka Halifax: Osveta / serija

Jane Halifax profesorica je forenzične psihijatrije na melburnskom sveučilištu i već gotovo 20 godina ne radi na terenu za policiju. Njezin se život može smatrati ispunjenim: ima sjajnu akademsku karijeru i dugogodišnju vezu s Benom Sailorom, darovitim glazbenikom i graditeljem akustičnih gitara. Živi s Benom i njegovom kćeri Zoe koju odgaja kao svoju od njezine osme godine. Želi li doista sve to promijeniti? U četvrtak, 8. lipnja, u 22:45 na Drugom prikazujemo treći nastavak uzbudljive kriminalističke serije Forenzičarka Halifax: Osveta.

Jane i specijalni tim istražuju najnovija ubojstva, a Mila istražuje Sharon Sinclair. Ona je sad uspješna spisateljica kriminalističkih romana, a prije 20 godina Jane je pomogla da Sharon ode u zatvor zbog ubojstva oca i maćehe. 

Četvrtak, 8. lipnja na Drugom

Četvrtak, 8. lipnja na Drugom

Foto: Forenzičarka Halifax: Osveta / serija

U glavnim su ulogama Rebecca Gibney (Jane Halifax), Anthony LaPaglia (Tom Saracen), Mavournee Hazel (Zoe), Jacqueline McKenzie (Sharon), Rick Donald (Nick Tanner), Hannah Monson (Sian Kelly), Craig Hall (Ben Sailor).

Scenarij potpisuju Roger Simpson, Mac Gudgeon i Jan Sardi.

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!