Gdje možete gledati utakmicu Ekvador - Senegal, a gdje Nizozemsku i Katar?

29.11.2022.

07:53

Autor: HRT

Igrači Senegala

Igrači Senegala

Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS

Sve utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru od danas se igraju u terminima od 16 i 20 sati. U izravnom prijenosu na HRT2 danas možete pratiti utakmicu Ekvador - Senegal u 16 sati. U isto vrijeme igra i Nizozemska protiv Katara. Tu utakmicu možete gledati uživo na multimedijskoj platformi HRTi. Utakmicu Iran - SAD gledajte od 20 sati na HRT2, a u isto vrijeme Wales i Englesku pratite uživo na HRTiPrijavite se već danas u aplikaciju jer ondje možete pogledati i sve dosadašnje utakmice. 

Raspored utakmica desetog dana SP-a u Kataru

Raspored utakmica desetog dana SP-a u Kataru

Foto: HTV / HRT

Snimka utakmice Nizozemska - Katar na rasporedu je u 18:30 na Drugom programu HTV-a, a u 23 sata slijedi i snimka ogleda između Walesa i Engleske. 

Među ostalim, na našem portalu donosimo sve aktualnosti iz Katara, pripreme svih reprezentacija za nadolazeće utakmice i pregled najboljih trenutaka s terena, kao i najnovije vijesti o hrvatskoj reprezentaciji, dojmove igrača te prognoze iskusnih komentatora. 

Podsjetimo, svaki dan na Drugom programu HTV-a možete gledati utakmice sportskog spektakla, detalje i analize u emisiji Qatara, na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o Prvenstvu uz sport i glazbu, a digitalno, na svim društvenim mrežama, portalu hrt.hr te HRTi aplikaciji.  

Osim što na HRTi platformi do 18. prosinca prenosimo sve utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, donosimo i dodatni ekskluzivni sadržaj s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo.  

Gledajte HRTi

Gledajte HRTi

Foto: HRT / HRT

Također, pratite nas i na Facebook stranici HRT Sport, Instagramu, TikTok-u, YouTube kanalu Hrvatska radiotelevizija te Twitteru HRT Sport.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!