Grantchester

29.06.2022.

12:55

Autor: HRT

Srijeda, 6. srpnja na Drugom

Srijeda, 6. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / serija

U srijedu, 6. srpnja na Drugom programu u 20:05 prikazujemo treću epizodu šeste sezone serije Grantchester.

Will i Geordie nađu se u unakrsnoj vatri lokalne politike kad se nakon smrti vijećnika Dereka McArthura u Grantchesteru moraju održati izbori. Nakon Derekova samoubojstva njegova supruga liberalna reformistica Reeny McArthur bori se za suprugovo mjesto, a pomaže joj stari prijatelj pisac Robert Waterhouse.

Suparnik joj je ambiciozni promicatelj poduzetništva Maurice St Martin kojega gura bratić, mjesni biznismen Phillip St Martin. Kad Reeny dobije dokaz da se njezin suprug nije namjeravao ubiti, povjeri Willu svoju sumnju da je Derek ubijen. Ali može li Will to dokazati i nagovoriti Geordieja da preuzme slučaj?

Crkva primi službenu prijavu protiv Leonarda i proslijedi je policiji. Geordie se nađe u neugodnom položaju jer mora ispitati Leonarda i Daniela. Gđa C. i Will su u nedoumici kad i oni moraju dati izjavu. Hoće li lagati da zaštite Leonarda?

Srijeda, 6. srpnja na Drugom

Srijeda, 6. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / serija

U glavnim su ulogama Robson Grenn (Geordie Keating), Tessa Peake-Jones (gđa Chapman), Tom Brittney (Will Davenport), Al Weaver (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy).

Odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!