Grantchester

01.07.2022.

08:05

Autor: HRT

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / serija

U četvrtak, 7. srpnja na Drugom programu u 20:05 prikazujemo četvrtu epizodu šeste sezone serije Grantchester. 

Inače mirnu noćnu smjenu prekida uhićenje grupe mladih Amerikanaca iz zrakoplovne baze zbog utrkivanja u kamenolomu. Kad se jedan od vojnika sruši i umre, Geordie i Will moraju otkriti kako je ubijen pred svima u policijskoj postaji. Vojnici zbijaju redove i ne žele ništa reći pa Will i Geordie moraju rasplesti kompliciranu mrežu odanosti i laži.

Koga zapravo vojnici štite i zašto? Dok istražuju dinamiku odnosa mladih vojnika, Will neočekivano prizna nešto o sebi i baci sjenu na prijateljstvo s Geordiejem. Je li Will doista čovjek kakvim ga je Geordie smatrao?

I u župnom dvoru nižu se pitanja i otkrića dok Leonard i Daniel suočeni s Leonardovim skorim suđenjem cijelu noć razgovaraju o svojoj vezi i njezinoj budućnosti.

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Četvrtak, 7. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / serija

Uloge tumače Robson Grenn (Geordie Keating), Tessa Peake-Jones (gđa Chapman), Tom Brittney (Will Davenport), Al Weaver (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy).

Odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!