Grantchester

06.07.2022.

09:07

Autor: HRT

Utorak, 12. srpnja na Drugom

Utorak, 12. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / 6. sezona serije

U utorak 12. srpnja na Drugom programu u 20:05 emitiramo šesti nastavak šeste sezone kriminalističke serije Grantchester. 

Kad vođa studentske grupe boraca protiv nuklearnog naoružanja Rachel Bromilow padne sa zgrade fakulteta tijekom pripreme smjelog prosvjeda i pogine, Will i Geordie otkriju da njezina smrt nije slučajna kao što se isprva činilo. Kako bi našli ubojicu, moraju se uvući u studentske krugove.

Utorak, 12. srpnja na Drugom

Utorak, 12. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / 6. sezona serije

Ispitujući njezina dečka, prijatelje i druge aktiviste nailaze na isprepletenu mrežu ambicije i ljubomore. Ali tko ima najviše koristi od njezine smrti? Kako istraga napreduje, Will i Geordie svrstavaju se na suprotne strane debate o nuklearnom oružju. Mogu li se složiti bar toliko da ulove ubojicu? Za to vrijeme u župni dvor dolazi neočekivani stanar.

U glavnim su ulogama Robson Grenn (Geordie Keating), Tessa Peake-Jones (gđa Chapman), Tom Brittney (Will Davenport), Al Weaver (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy).

Seriju Grantchester 6 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!