Grantchester

12.07.2022.

14:41

Autor: HRT

Četvrtak, 14. srpnja na Drugom

Četvrtak, 14. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / 6. sezona serije

Posljednju epizodu šeste sezone kriminalističke serije Grantchester ne propustite u četvrtak 14. srpnja u 20:05 na Drugom.

U osmoj epizodi Geordie i Will istražuju obiteljsko nasilje u domu pjevačice Rite Daltrey i njezinog tiranskog supruga Genea nakon što ona pozove policiju i zatraži baš Geordieja. Geordie ne nalazi dokaze protiv supruga, ali saznaje da je Riti čula za njega od njegova ratnog druga Johnnyja Richardsa koji joj pokušava pomoći da pobjegne iz Geneovih pandži. Kad Genea sutradan pronađu mrtva, Geordie je upleten u istragu.

Četvrtak, 14. srpnja na Drugom

Četvrtak, 14. srpnja na Drugom

Foto: Grantchester / 6. sezona serije

Dok se sve dublje uvlači u Johnnyev život, Geordie se napokon mora suočiti s traumatskim događajima iz prošlosti. Za to vrijeme Will loše stoji kod biskupa koji želi razgovarati o njegovoj budućnosti u Grantchesteru. Je li moguće da obojici karijere vise o niti? Može li Will spasiti sebe i svog najboljeg prijatelja?

Uloge tumače Robson Grenn (Geordie Keating), Tessa Peake-Jones (gđa Chapman), Tom Brittney (Will Davenport), Al Weaver (Leonard Finch), Kacey Ainsworth (Cathy).

Seriju Grantchester 6 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!