H2O: Uz malo vode

06.06.2021.

19:37

Autor: HRT

Australska serija za mlade

Australska serija za mlade

Foto: H2O: Uz malo vode / 1. sezona

Od ponedjeljka do petka na Trećem programu HTV-a u 12 sati ponovno pratite prvu sezonu australske serije za mlade H2O: Uz malo vode.

Serija je snimana u Sea Worldu i drugim lokacijama u gradu Gold Coast, a prikazana je u više od 120 zemalja. Radnja serije odvija se oko tri djevojke koje se svakodnevno bore s tinejdžerskim problemima, uz jedan dodatni: one su sirene i imaju moć nad vodom.

Emma Gilbert, Cleo Sertori i Rikki Chadwick tri su australske šesnaestogodišnjakinje koje zaglave na tajanstvenom otoku Mako. Jednom se prilikom nađu u jezeru ispod uspavanog vulkana baš kada se iznad njih pojavi pun Mjesec i obasja jezero.

Djevojke nakon nekog vremena spase i one se vrate "normalnom životu", no ubrzo otkriju da su im životi postali sve samo ne normalni: deset sekundi nakon kontakta s vodom one se pretvaraju u sirene koje imaju natprirodne moći nad vodom. Trio zatraži pomoć Cleina prijatelja Lewisa McCartneyja, koji pokušava otkriti tajnu njihove transformacije.

Australska serija za mlade

Australska serija za mlade

Foto: H2O: Uz malo vode / 1. sezona

Svakodnevne situacije, poput kupanja i kiše, postaju nezgodne jer se djevojke bore sa svojim novostečenim sposobnostima, koje imaju mnoge prednosti i mane, dok ih istovremeno pokušavaju sačuvati tajnom.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

U seriji H2O: JUST ADD WATER autora Jonathana M. Shiffa glume Phoebe Tonkin, Cariba Heine, Claire Holt, Angus McLaren i drugi,

Redatelji su Colin Budds i Jeffrey Walker, a izvršni producenti Jonathan M. Shiff, Kay Ben M'Rad i Julia Adams.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!