07:56 / 12.03.2021.

Autor: HRT

Heartland

Od ponedjeljka do petka na Drugom

Od ponedjeljka do petka na Drugom

Foto: Heartland / 11. sezona

Od ponedjeljka do petka u 11:35 na Drugom emitiramo 11. sezonu kanadske serije Heartland snimljene prema romanima Lauren Brooke. U 11. sezoni i dalje pratimo život na ranču Heartland. Amy Fleming i njezina obitelj bore se sa svim teškoćama koje sa sobom donosi vođenje ranča s konjima, koji je u vlasništvu njezine obitelji već šest generacija. U ovoj sezoni pratimo događaje koji će promijeniti život obitelji Bartlett-Flemings, staviti na kušnju njihovu povezanost te im donijeti uzbudljive pustolovine i neočekivane izazove.

Amy i Tyu prilično je teško uskladiti posao i brigu o tek rođenom djetetu, posebice što zbog posla Ty mora povremeno izbivati iz kuće. No Amy je odlučna u namjeri da se vrati onome u čemu je najbolja i posveti konjima od kojih su svi digli ruke. Usto, obim posla joj se naglo poveća kad Georgie dobije zanimljivu ponudu koja će njezine jahačke vještine staviti na veliku kušnju.

Istovremeno, Tim se pokušava pomiriti s viješću koja njegov život okrene naglavce. Lou ima sve više posla i mora iznaći način da ostane u vezi s obitelji kako se ne bi potpuno otuđila od nje. Dotle Jack i Lisa nastavljaju graditi svoju vezu, oslanjajući se jedno na drugo u borbi s poteškoćama koje će dovesti u pitanje njihovu sposobnost da svoj brak pretpostave svemu ostalome.

Ova kanadska serija snimljena je prema romanima Lauren Brooke. Scenaristi 11. sezone su Mark Haroun, Ken Craw, Pamela Pinch, Bonnie Fairweather, Alexandra Clarke, a redatelji Grant Harvey, Eleanore Lindo, Ken Filewych, Pierre Tremblay, Chris Potter, Bruce McDonald, Rachel Leiterman, Alison Reid, Megan Follows, Dean Bennett.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

U seriji glume Amber Marshall (Amy), Graham Wardle (Ty Borden), Michelle Morgan (Lou), Shaun Johnston (Jack), Chris Potter (Tim), Alisha Newton (Georgie Crawley), JessicaSteen (Lisa Stillman).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!