08:08 / 02.04.2021.

Autor: HRT

Heartland

 Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Foto: Heartland / 12. sezona

Dvanaestom sezonom, koju reprizno počinjemo prikazivati od četvrtka 15. travnja u 11:45 na Drugom, nastavlja se popularna kanadska serija Heartland koja se već pretvorila u pravu obiteljsku sagu i postala je priča o nekoliko naraštaja obitelji. U središtu priče su od samog početka Jack Bartlett vlasnik ranča Heartland (stup obitelji koji svojim mudrim savjetima često spašava situaciju ili članove obitelji i povremene goste usmjerava na pravi put) i njegova mlađa unuka Amy, istinska šaptačica konjima kojima je posvetila svoj cijeli život.

Oni su glavni likovi i dvanaeste sezone koja počinje kad Amy i Ty pokušavaju svoje poslovne obveze uskladiti s dužnostima roditeljstva i ostvariti davni san - raditi zajedno na liječenju konja svojih klijenata.

Georgia, posvojena kći Amyne sestre i samohrane majke Lou, uzima novog trenera i suočava se s velikim pritiskom kako bi dostigla novu razinu u natjecanjima, čak i po cijenu velikih žrtava koje mora podnijeti. Da bi joj pomogla, Lou će možda morati i žrtvovati svoj novi posao u New Yorku. Ali kad otkriva da je njezina stara ljubav krenula dalje, možda će i požaliti svoj izbor.

I Jack i Lisa suočeni su s problemima u svojoj vezi kad se Lisa nađe u teškoj obiteljskoj situaciji. Dok se Jack nastoji snaći s posljedicama koje su izazvali postupci njegove žene, mora izdržati i novi udarac - razornu vijest u vezi sa starim prijateljem. Tim, uvijek nagao i često nepromišljen, čini drastične promjene u svom životu što dovodi do još većih sukoba između njega i Jacka.

Scenaristi 12. sezone su Heather Conkie, Ken Craw, Mark Haroun, Pamela Pinch i Alexandra Clarke, a redatelji Chris Potter, Megan Follows, Pierre Tremblay, Ken Filewych, Rachel Leiterman, Eleanore Lindo te Dean Bennett.

U 1. epizodi Amy i Ty imaju probleme s odgojem Lyndy, ali liječenje divlje kobile i njezina ždrebeta pomoći će im da nađu rješenje. Lou se vraća doma i mora donijeti veliku odluku, ali omete je vijest o Mitchu. Tim je spreman na sljedeći korak u svojoj vezi, a Lisa i Jack suočeni su s novim problemima.

U seriji HEARTLAND 12 glume Amber Marshall (Amy), Graham Wardle (Ty), Alisha Newton (Georgie), Michelle Morgan (Lou), Shaum Johnson (Jack), Chris Potter (Tim), Jessica Steen (Lisa), Kevin McGarry (Mitch), Emmanuella Spencer, Ruby Spencer (Lyndy).

 Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Četvrtak, 15. travnja na Drugom

Foto: Heartland / 12. sezona

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!