Heartland

11.08.2021.

10:33

Autor: HRT

Od ponedjeljka do petka na Prvom

Od ponedjeljka do petka na Prvom

Foto: Heartland / 10. sezona serije

Od četvrtka, 12. kolovoza, u jutarnjem terminu na Prvom programu HTV-a počinjemo s repriznim prikazivanjem 10. sezone popularne serije Heartland. Seriju ćemo prikazivati od ponedjeljka do petka u 10:15 na HTV1.

U desetoj sezoni serije Heartland obitelj Bartlett-Fleming započinje novo uzbudljivo poglavlje svog života. Čekaju ih brojni izazovi, no i dalje se oslanjaju na bliskost i međusobnu povezanost, pružajući jedni drugima podršku, ljubav i pomoć u odabiru pravog puta.

Pred njima je vrijeme promjena i neki od članova obitelji moraju donijeti teške odluke o svojoj budućnosti, koje će im proširiti vidike i odvesti ih u nove avanture.

Amy i Ty razvijaju svoj odnos kao bračni par i zajedno kreću u nepoznato. Istodobno se suočavaju sa svime što nosi prva trudnoća te se s radošću i uzbuđenjem pripremaju za roditeljstvo.

Od ponedjeljka do petka na Prvom

Od ponedjeljka do petka na Prvom

Foto: Heartland / 10. sezona serije

Za to vrijeme Lou se pokušava nositi s novootkrivenim osjećajima, a sve se dodatno zakomplicira kad se ukaže prilika za novi poslovni pothvat koji bi mogao ne samo narušiti odnose u obitelji, već i njezin dogovor s Peterom oko djece. Dotle Georgie ima iste probleme kao i svi mladi njezinih godina: muče je usponi i padovi koje sa sobom nose prijateljstva u toj dobi, kao i suparništvo i prve ljubavi.

 Pokazuje veliko zanimanje za Amyn posao te je dragocjena pomoć svojoj trudnoj teti. U međuvremenu Tim traži načine da proširi svoju školu jahanja, no kad mu stara ljubav dovede talentiranog, ali problematičnog novog učenika, Tim je prisiljen dobro razmisliti o tome što odista želi u životu.

Od ponedjeljka do petka na Prvom

Od ponedjeljka do petka na Prvom

Foto: Heartland / 10. sezona serije

Jack i Lisa nađu se u situaciji da moraju braniti svoju nekonvencionalnu vezu, no unatoč svojim problemima uvijek su spremni pomoći rastućoj obitelji Heartland.

Sadržaj epizoda serije snimljene prema romanima Lauren Brooke pročitajte na rasporedu emitiranja.

U seriji glume Amber Marshall (Amy), Graham Wardle (Ty Borden), Michelle Morgan (Lou), Shaun Johnston (Jack), Alisha Newton (Georgie Crawley), Chris Potter (Tim), Jessica Steen (Lisa Stillman) i drugi.

Odabrala ju je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!