Heartland

12:28 / 01.12.2021.

Autor: HRT

Četvrtak, 16. prosinca na Drugom

Četvrtak, 16. prosinca na Drugom

Foto: Heartland / 14. sezona serije

U četvrtak, 16. prosinca, u 11:35 na Drugom programu prikazujemo prvi nastavak 14. sezone popularne kanadske obiteljske serije Heartland.

U 14. sezoni konji liječe Amy kao što je ona dosad liječila njih. Ta je sezona sudbonosna za Amy, ali i za ostale članove obitelji. Velika se katastrofa nadvila nad Hudson i zaprijetila Lou gubitkom prvog mandata gradonačelnice. I Georgie je pred novim izazovima u karijeri, ali i privatno, no sve te izazove svi lakše podnose ujedinjeni kao obitelj.

Serija se temelji na nizu uspješnica Lauren Brooke pa u toj obiteljskoj sagi smještenoj na ranču Heartland u brdima Alberte u Kanadi i u 14. sezoni sudjeluju isti glumci: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou), Shaun Johnston (Jack), Alisha Newton (Georgie), Chris Potter (Tim, a u posljednjim je sezonama sve češće i redatelj epizoda), Graham Wardle (Ty, ali samo u scenama u kojima ga se ostali članovi obitelji sjećaju), Kerri James, Nathaniel Arcand i Jessica Steen.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!