Heartland

20.12.2021.

14:34

Autor: HRT - RJ Marketing i Komunikacije

Četvrtak, 30. prosinca na Drugom

Četvrtak, 30. prosinca na Drugom

Foto: Heartland / serija

U četvrtak 30. prosinca na Drugom programu od 11:40 počinjemo s prikazivanjem 15. sezone serije Heartland. Serija se odvija na brežuljkastim obroncima kanadskog Stjenjaka i u izmišljenom gradu Hudsonu u državi Alberti. 

Na početku smo 15. sezone u kojoj Amy Fleming Borden zajedno sa svojom obitelji pokušava riješiti sve izazove vođenja ranča s konjima, koji je u njihovom vlasništvu već šest generacija.

Heartland je najduža jednosatna dramska serija na kanadskoj televiziji i prva epizoda 15. sezone ujedno je i 225. epizoda. 

Za uspjeh serije svakako su zaslužni i likovi kojima su glumci ostali vjerni sve te godine pa je u 14. sezoni bilo zanimljivo gledati u scenama sjećanja mladu Amy iz 1. sezone koja se iz slatke djevojčice pretvorila u prekrasnu mladu ženu.

Četvrtak, 30. prosinca na Drugom

Četvrtak, 30. prosinca na Drugom

Foto: Heartland / serija

Obitelj Bartlett-Fleming naučila je tešku lekciju - život je kratak i svaki dan treba živjeti u potpunosti. Dok se u 14. sezoni Amy oporavljala od šoka zbog gubitka voljenog Tya, u ovoj će ona, a i ostali članovi obitelji pokušati primijeniti naučeno i prihvatiti budućnost. Amyna je da odgaja kćer i radi s konjima koji su joj toliko pomogli u najtežim trenucima. 

Serija Heartland temelji se na nizu uspješnica Lauren Brooke.

Četvrtak, 30. prosinca na Drugom

Četvrtak, 30. prosinca na Drugom

Foto: Heartland / serija

U prvoj epizodi 15. sezone Amy mora pomoći skeptičnoj jahačici i njezinu paru slobodnih konja da opet rade zajedno. Jack neočekivano kupuje Mitchevo krdo krava. Tim se vraća s putovanja s iznenađenjem za sve.

Uloge tumače Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou), Shaun Johnston (Jack), Alisha Newton (Georgie), Chris Potter (Tim).

Scenaristica je Heather Conkie, a redatelj Pierre Tremblay. 

Seiju  HEARTLAND 15 odabrala je Martina Rajšek

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!