22:09 / 11.02.2021.

Autor: HRT

Heartland

Radnim danom na Drugom

Radnim danom na Drugom

Foto: Heartland / 10. sezona serije

Radnim danom u 11.35 na Drugom programu reprizno emitiramo 10. sezone popularne serije Heartland.

U desetoj sezoni serije obitelj Bartlett-Fleming započinje novo uzbudljivo poglavlje svog života. Čekaju ih brojni izazovi, no i dalje se oslanjaju na bliskost i međusobnu povezanost, pružajući jedni drugima podršku, ljubav i pomoć u odabiru pravog puta. Pred njima je vrijeme promjena i neki od članova obitelji moraju donijeti teške odluke o svojoj budućnosti, koje će im proširiti vidike i odvesti ih u nove avanture.

Amy i Ty razvijaju svoj odnos kao bračni par i zajedno kreću u nepoznato. Istodobno se suočavaju sa svime što nosi prva trudnoća te se s radošću i uzbuđenjem pripremaju za roditeljstvo. Za to vrijeme Lou se pokušava nositi s novootkrivenim osjećajima, a sve se dodatno zakomplicira kad se pruži prilika za novi poslovni pothvat koji bi mogao ne samo narušiti odnose u obitelji već i njezin dogovor s Peterom oko djece. Dotle Georgie ima iste probleme kao i svi mladi njezinih godina: muče je usponi i padovi koje sa sobom nose prijateljstva u toj dobi, kao i suparništvo i prve ljubavi. Pokazuje veliko zanimanje za Amyn posao te je dragocjena pomoć svojoj trudnoj teti.

U međuvremenu Tim traži načine da proširi svoju školu jahanja, no kad mu stara ljubav dovede talentiranog, ali problematičnog novog učenika, Tim je prisiljen dobro razmisliti o tome što doista želi u životu. Jack i Lisa nađu se u situaciji da moraju braniti svoju nekonvencionalnu vezu, no unatoč svojim problemima uvijek su spremni pomoći rastućoj obitelji Heartland.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

Serija je snimljena prema romanima Lauren Brooke. U njoj glume Amber Marshall (Amy), Graham Wardle (Ty Borden), Michelle Morgan (Lou), Shaun Johnston (Jack), Alisha Newton (Georgie Crawley), Chris Potter (Tim), Jessica Steen (Lisa Stillman) i drugi.

Seriju je odabrala Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!