Hotel Portofino

20.09.2022.

19:10

Autor: HRT

Subota, 1. listopada na Prvom

Subota, 1. listopada na Prvom

Foto: Hotel Portofino / serija

U subotu, 1. listopada na Prvom programu od 17:10 prikazujemo drugu epizodu britanske dramske serije "Hotel Portofino". Serija je snimana u Portofinu u Italiji te u Rijeci, Lovranu i Rovinju u Hrvatskoj 2021. godine.

video thumb

U drugoj epizodi Cecil organizira da mu iz Engleske pošalju sliku koja je dugo u obitelji kako bi gost Jack Turner utvrdio njezinu autentičnost, ali Bella je prestravljena jer je pozvao na čaj njezina ucjenjivača Danionija kako bi mu zahvalio na pomoći. Lucian na plaži uči Rose slikati, što završi loše. 

Subota, 1. listopada na Prvom

Subota, 1. listopada na Prvom

Foto: Hotel Portofino / serija

Danioni pritišće Bellu da popusti pod ucjenom uskraćujući hotelu namirnice, a ona shvaća ozbiljnost prijetnji kad Danionijevi fašistički razbijači gadno namlate jednog njezinog zaposlenika.    

U seriji glume Natascha McElhone, Anna Chancellor, Mark Umbers, Louisa Binder, Oliver Dench, Pasquale Esposito, Olivia Morris, Claude Scott-Mitchell.

Scenarij Matt Baker, režija Adam Wimpenny, autor Matt Baker.

Dramsku seriju HOTEL PORTOFINO odabrala Martina Rajšek.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!