Hrvatska danas

30.05.2022.

19:15

Autor: HRT

Hrvatska danas

Hrvatska danas

Foto: HTV / HRT

Od ponedjeljka do petka od 17:20 do 18:53 na Četvrtom programu HTV-a budite uz emisiju Hrvatska danas!

Od Savudrije do Prevlake u 40 minuta Hrvatska danas svakoga radnog dana donosi sve važne događaje i teme s Jadrana putem reportaža, izvještaja i javljanja naših reportera.

U 18 sati slijede i priče sa zagrebačkih ulica. Velike i važne poput avenija, male i zanimljive poput gornjogradskih prolaza. Bavimo se gradskom politikom koja se tiče života građana, događajima koji obogaćuju kulturni i sportski život. Dvadeset minuta rezerviranih je za Zagreb, Zagrebačku, Sisačko-moslavačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju.

video thumb

Reporteri kontinentalnog dijela Hrvatske, od Čakovca do Vukovara, zatim donose priče iz svakodnevnog života "zelene" Hrvatske. Najvažnije regionalne vijesti, poljoprivreda i gospodarstvo, kontinentalni turizam i kultura, manifestacije, manjine, zanimljivi ljudi i običaji... otkrijte kakva je svakodnevica na prostoru omeđenom Murom, Dravom, Dunavom i Savom.

Od ponedjeljka do petka u 17:20 - Hrvatska danas na HRT4!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!