Sezona lova u Patagoniji

25.01.2023.

07:52

Autor: HRT

Subota, 4. veljače na Trećem

Subota, 4. veljače na Trećem

Foto: Sezona lova u Patagoniji / film

Tinejdžer agresivna i nasilna ponašanja prisiljen je nakon smrti svoje majke provesti nekoliko mjeseci sa svojim biološkim ocem u šumama Patagonije. Oca nije vidio 10 godina. On je lovac i ima drugu obitelj. U mjestu San Martín de los Andes, u kojemu živi njegov otac, mora se suočiti sa svojom sposobnošću da voli i ubija. Dramu Sezona lova u Patagoniji emitiramo u subotu, 4. veljače, u 22:15 na Trećem. 

Glumački ansambl predvode Germán Palacios, Lautaro Bettoni, Boy Olmi i Rita Pauls. Scenarij i režiju filma Hunting Season / Temporada de caza iz 2017. godine potpisuje Natalia Garagiola.

Na festivalu u Veneciji 2017. film je osvojio nagradu publike i nagradu međunarodnih filmskih kritičara (Natalia Garagiola); na FEST 2018. redateljica Garagiola je osvojila nagradu žirija u kategoriji najbolji debi; na Zagreb Film Festivalu 2017. Nominiran je za Zlatna kolica (najbolji film - Garagiola) itd.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!