13:45 / 12.11.2021.

Autor: HRT

Igra prijestolja

Subota, 27. studenoga na Drugom

Subota, 27. studenoga na Drugom

Foto: Igra prijestolja / serija

U subotu, 27. studenoga na Drugom programu u 22:15 prikazujemo 2. epizodu osme sezone serije Igra prijestolja (The Game of Thrones 8).

video thumb

Jaime razotkriva Cerseinu prevaru udruženim snagama Targaryjena i Starkovih te se pridružuje tom savezu nakon što Brienne jamči za njegovu čast. Jaime traži oprost od Brana zato što ga je obogaljio. Bran mu odvraća da se ne ljuti na njega i da više nije ista osoba.

Daenerys više ne vjeruje Tyrionu jer je povjerovao Cersei, ali Jorah je moli da oprosti Tyrionove greške. Pozivajući se na zajedničku ljubav prema Jonu, Daenerys pokušava zadobiti Sansino povjerenje, ali Sansa joj odvraća da se Sjever više nikome neće klanjati...


Subota, 27. studenoga na Drugom

Subota, 27. studenoga na Drugom

Foto: Igra prijestolja / serija

U seriji The Game of Thrones 8 glume Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams, Liam Cunningham, Nathalie Emmanuel, Alfie Allen, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Gwendoline Christie i Conleth Hill.

Scenarij potpisuje  Brian Cogman, a režiju David Nutter.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!