Ima li što novo?, emisija o školstvu na HRT1 u 22 sata

25.08.2022.

14:06

Autor: HRT

Sunčica Findak

Sunčica Findak

Foto: HTV / HRT

U ponedjeljak, 5. rujna na Prvom programu u 22 sata prikazujemo emisiju o školstvu "Ima li što novo"?. Posebna emisija na početku školske godine odgovorit će na brojna pitanja učenicima, roditeljima, učiteljima. 

video thumb

Koje se promjene u našem školstvu spremaju, kako stati na kraj raznim oblicima stresa u školama, što nam donosi cjelodnevna nastava, kako spriječiti poplavu odlikaša, a kako vrhunski svjetski stručnjaci vide naš obrazovni sustav?

Uz ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa u emisiji sudjeluju Suzana Hitrec, predsjednica Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja; dr. sc. Josip Burušić, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar; Nada Lovrić, predsjednica Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama; Dejan Nemčić, OŠ Ive Andrića Zagreb i Tvrtko Pleić, IX. gimnazija Zagreb. U emisiji govori i stručnjak za obrazovanje u svijetu Pasi Sahlberg.

Ima li što novo?

Ima li što novo?

Foto: HTV / HRT

Urednica i voditeljica je Sunčica Findak.

Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći sva prethodna izdanja emisije "Ima li što novo?".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!