In memoriam - Saša Zalepugin: U svom filmu

26.11.2022.

13:02

Autor: HRT

Saša Zalepugin

Saša Zalepugin

Foto: Milan Sabic / Pixsell

Legendarni televizijski novinar, urednik i voditelj Saša Zalepugin preminuo je u Zagrebu u 92. godini. Jedan od posljednjih televizijskih nastupa imao je u našoj emisiji U svom filmu, koju možete večeras, Saši Zalepuginu u čast, pogledati na Prvom programu u 21:55.

Saša Zalepugin rođen je 1931. u Sarajevu, a od 1966. do umirovljenja 1996. radio je na Televiziji Zagreb, odnosno Hrvatskoj televiziji. Bio je urednik Kulturnoga i Zabavnoga programa, a publika ga najviše pamti kao urednika i autora popularnog "Nedjeljnog popodneva". Od 1981. do 1991. vodio je jednako popularnu emisiju sličnog formata - "Sastanak bez dnevnog reda", a bio je i urednik noćnoga televizijskoga programa Program plus. 

Talk show U svom filmu u kojoj je gostovao Saša Zalepugin osim na HRT1, možete pogledati i na našem YouTube kanalu. Na multimedijskoj usluzi HRTi dostupna je  emisija Zlatna liga u kojoj je gostovao bračni par Zalepugin. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!