Inspektor Montalbano: Kako nalaže praksa

06.07.2021.

11:21

Autor: HRT

Subota, 17. srpnja na Drugom

Subota, 17. srpnja na Drugom

Foto: Inspektor Montalbano: Kako nalaže praksa / serija

U subotu 17. srpnja u 14 sati na Drugom programu pogledajte 4. nastavak pete sezone kriminalističke serije Inspektor Montalbano.

Ovaj put žrtva je lijepa bezimena djevojka koju su pronašli golu u krvavom ogrtaču u jednom ulazu. Montalbano sumnja da je djevojka strankinja i da se prostituirala te se nada da će mafijaška obitelj Cuffaro, koja je glavna za prostituciju na području, pronaći počinitelja ovoga gnjusnoga zločina.

No Cuffari će poslati ubojicu da smakne Montalbana. Srećom, ubojica je Montalbanov dužnik i poštedjet će mu život. Zahvaljujući snimci orgije u kojoj su sudjelovale važne ličnosti u maskama, Montalbano će uspjeti riješiti ovaj slučaj. 

U seriji IL COMMISSARIO MONTALBANO 5 glume Luca Zingaretti (inspektor Montalbano), Peppino Mazzotta (Fazio), Angelo Russo (Catarella), Cesare Bocci (Augello), Marcello Perracchio (dr. Pasquano) Davide Lo Verde (Galluzzo), Sonia Bergamasco (Livia), Ketty Governali (Adelina).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!