10:38 / 24.06.2021.

Autor: HRT

Inspektor Montalbano: Osjetljiv slučaj

Subota, 26. lipnja na Drugom

Subota, 26. lipnja na Drugom

Foto: Inspektor Montalbano / serija

U subotu 26. lipnja na Drugom programu od 13:55 ponovno prikazujemo petu sezonu serije  Inspektor Montalbano.

U prvoj epizodi inspektor Montalbano sprema se provesti neko vrijeme sa zaručnicom, no mora se vratiti u Vigatu jer se dogodilo ubojstvo. Fazio želi da slučaj preuzme Montalbano jer je Augello krenuo u čudnom smjeru.

Žrtva je prostitutka koju su zadavili muškim remenom. Draga žena koju nitko nije osuđivao zbog posla koji je radila, pa ni njezin suprug. Montalbano će doznati da se Maria bojala jedne svoje mušterije. I svi dokazi upućuju na misterioznog muškarca kojeg je teško identificirati.

No, Montalbano će se morati pozabaviti i s drugim slučajem, djevojčice koju navodno uznemirava njezin učitelj koji tvrdi da je nevin. Srećom, Montalbano zna kako riješiti ovaj osjetljiv slučaj.

Uloge tumače Luca Zingaretti (inspektor Montalbano), Peppino Mazzotta (Fazio), Angelo Russo (Catarella), Cesare Bocci (Augello), Marcello Perracchio (dr. Pasquano) Davide Lo Verde (Galluzzo), Sonia Bergamasco (Livia) i Ketty Governali (Adelina).


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!