Inspektor Montalbano: Zmijsko gnijezdo

06.07.2021.

10:34

Autor: HRT

Subota, 10. srpnja na Drugom

Subota, 10. srpnja na Drugom

Foto: Inspektor Montalbano: Zmijsko gnijezdo / serija

U subotu 10. srpnja u 13:55 na Drugom programu HTV-a ne propustite 3. epizodu pete sezone kriminalističke serije Inspektor Montalbano.

Poduzetnik Cosimo Barletta pronađen je mrtav u svojoj kući na moru. Ubijen je pištoljem dok je pio kavu u kuhinji. Pretpostavlja se da ga je ubio netko poznat. Slučaj postaje zanimljiv nakon što Montalbano otkriva da je Cosimo bio beskrupulozan, hladan i zao čovjek koji je uništio puno ljudi u Vigati i da je volio podjarmljivati mlade djevojke.

Mnogi su mrzili tog čovjeka, što će dodatno zakomplicirati istragu, pogotovo nakon što će Montalbano otkriti da su ga otrovali prije nego što su ga ubili pištoljem.

Galerija
Subota, 10. srpnja na Drugom   , Foto: Inspektor Montalbano: Zmijsko gnijezdo /serija
Subota, 10. srpnja na Drugom  , Foto:  Inspektor Montalbano: Zmijsko gnijezdo /serija

U seriji IL COMMISSARIO MONTALBANO 5 glume Luca Zingaretti (inspektor Montalbano), Peppino Mazzotta (Fazio), Angelo Russo (Catarella), Cesare Bocci (Augello), Marcello Perracchio (dr. Pasquano) Davide Lo Verde (Galluzzo), Sonia Bergamasco (Livia), Ketty Governali (Adelina).

Subota, 10. srpnja na Drugom

Subota, 10. srpnja na Drugom

Foto: Inspektor Montalbano: Zmijsko gnijezdo / serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!