Najbolji dizajneri interijera

28.04.2021.

19:10

Autor: HRT

Najbolji dizajneri interijera

Najbolji dizajneri interijera

Foto: Radnim danom na HTV2 / HRT

U četvrtak, 13. svibnja na Drugom programu u 14.50 pogledajte drugu epizodu dokumentarne serije Interior design masters. U novoj seriji od osam epizoda koju nam donosi Fearne Cotton, ambiciozni dizajneri natječu se u uređenjima poslovnih interijera i bore za pobjedu koja im donosi ugovor s jednim od vrhunskih londonskih hotela.

Svaki tjedan dizajneri će raditi na novom poslovnom prostoru i bit će suočeni s osam različitih izazova kao što su ogledne kuće, restorani, hoteli i frizerski saloni. Prilikom svakog zadatka provjeravat će se cijeli niz vještina dok budu nastojali dati sve od sebe da pokažu svoje dizajnersko umijeće sucima.Bivša urednica časopisa ELLE Decoration, Michelle Odundehin, ocjenjivat će ih svakog tjedna. Kao sutkinja, odlučivat će tko ostaje, a tko ispada iz natjecanja.

U prvom tjednu i u prvom velikom izazovu natjecatelji moraju redizajnirati dva ogledna doma. Bit će podijeljeni u dva tima po pet članova i svatko će dobiti drugu prostoriju za uređenje.  No moraju surađivati žele li predstaviti koherentan dom koji će zadiviti suce i biti dostupan potencijalnim kupcima.

U drugoj epizodi preostalih devet dizajnera interijera uhvatit će se u koštac s hotelskim sobama u Bournemouthu.

Odabrala je Mira Vočinkić.


Srijeda, 12. svibnja na Drugom

Srijeda, 12. svibnja na Drugom

Foto: Interior design masters / dokumentarna serija

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!