15:33 / 14.11.2021.

Autor: HRT

Istrage pod Watzmannom

Ponedjeljak, 29. studenoga na Prvom

Ponedjeljak, 29. studenoga na Prvom

Foto: Istrage pod Watzmannom / 2. sezona serije

Šesti nastavak druge sezone kriminalističke serije Istrage pod Watzmannom emitiramo u ponedjeljak, 29. studenoga, u 15:55 na Prvom.

Tko je imao motiv usmrtiti stariju gospođu iz staračkog doma? I prijatelji ubijene Gerti Vogt i Fritz Sturm imaju o tome svoje mišljenje i istodobno navlače sumnju na sebe.

U seriji o inspektoru Benediktu Beisslu koji s kolegom Jerryjem Paulsenom u svakoj epizodi mora riješiti jedno ubojstvo, glume Andreas Giebel (Benedikt Beissl), Peter Marton (Jerry Paulsen), Nepo Fitz (Max Ruffer), Sarah Thonig (Caro Reiser), Ines Lutz (Johanna Beissl), Barbara Weinzierl (Elisabeth Beissl), Kathrin von Steinburg (Maria Beissl), Leonie Brill (Eva Beissl).

Serija je dobila naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama, a samim time i u neposrednoj blizini mjesta radnje. Watzmann je vidljiv u mnogim kadrovima serije.

Redatelj je John Delbridge, a seriju Watzmann ermittelt 2 odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!