Istrage pod Watzmannom

26.05.2022.

13:37

Autor: HRT

Petak, 10. lipnja na Prvom

Petak, 10. lipnja na Prvom

Foto: Istrage pod Watzmannom / serija

Drugi nastavak kriminalističke serije Istrage pod Watzmannom slijedi u petak, 10. lipnja, u 15:55 na Prvom. Serija prati inspektora Benedikta Beissla koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu. Postaju je vodio gotovo sam, a onda je dobio novog kolegu Jerryja Paulsena koji se iz Hamburga preselio na jug. 

U ovoj epizodi u rijeci je pronađena mrtva mlada žena. Zajedno sa svojom prijateljicom Klarissom Zilch dvije je godine vodila frizerski salon koji je prije svega bio omiljen među muškarcima. Sumnja prvo pada na agresivnog bivšeg partnera preminule, Arthura Latzka, kojemu je dugovala novac.  

Petak, 10. lipnja na Prvom

Petak, 10. lipnja na Prvom

Foto: Istrage pod Watzmannom / serija

U seriji glume Andreas Giebel (Benedikt Beissl), Peter Marton (Jerry Paulsen), Ines Lutz (Johanna Beissl), Barbara Weinzierl (Elisabeth Beissl), Kathrin von Steinburg (Maria Beissl), Leonie Brill (Eva Beissl), Nepo Fitz (Max Ruffer).

Scenarist je Stefan Betz, redatelj Tom Zenker, a seriju WATZMANN ERMITTELT odabrala je Martina Rajšek.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!