Iz programa HRT-a ovoga četvrtka izdvajamo

05.08.2021.

09:01

Autor: HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Dario Njavro / HRT

Iz programa HRT-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatskoga radija (HRT - HR 1)

Središnje informativne emisije Hrvatskoga radija možete slušati od 15, 19 i 22 sata. Donosimo vijesti, izvješća, obrade aktualnih tema te izravna javljanja novinara o glavnim događajima dana te podatke o vremenu i prometu.

Posebna emisija posvećena Danu pobjede i domovinske zahvalnosti i Danu hrvatskih branitelja iz Knina na programu je od 15:30.


Kalifornijski sastav Kelly's Lot potkraj kolovoza stiže na mini koncertnu turneju u Hrvatsku. Njihov aktualni album "Where And When" prije mjesec dana zasjao je na prvome mjestu liste Top 50 Blues albuma. Pjesme s tog izdanja današnji su autorski odabir Tomislava Golubana u emisiji Po vašem izboru od 16:05.

U emisiji Melodije s patinom od 17:30, urednik Marin Margitić iz bogatog i dragocjenog fonoarhiva Hrvatskoga radija nudi obilje vječno zelenih melodija svjetske i domaće produkcije.

Prijenos svečanog koncerta u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja možete pratiti od 20:10.

Drugi program Hrvatskoga radija (HRT - HR 2)

Od 19 sati možete pratiti prijenos nogometnih utakmica 3. pretkola Konferencijske lige: CSKA Sofija – Osijek i Hibernian - Rijeka od 20:45.

Treći program Hrvatskoga radija (HRT - HR 3)

Od 20 sati u povodu Dana pobjede i nacionalne zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja slušat ćemo vitešku operu Vatroslava Lisinskog, operu "Porin", snimku koncertne izvedbe održane 28. ožujka 2019. u Dvorani Lisinski, u godini kada smo obilježavali 200. obljetnicu njegova rođenja.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV 1)

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV 2)

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV 3)

Ne zaboravite da svoje omiljene radijske emisije možete pratiti uživo na našoj multimedijskoj usluzi HRTi. Tu ćete pronaći i imati mogućnost ponovno poslušati sve emisije emitirane u posljednja 72 sata. Gledajte i televizijske sadržaje, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!