Izvan formata: Rastanci

27.03.2023.

19:17

Autor: HRT

Izvan formata

Izvan formata

Foto: HTV / HRT

Emisija o umjetnosti i kulturi, u razgovoru u studiju i reportažama otvara teme o kojima se nedovoljno govori. Emisiju Izvan formata prikazujemo utorkom na Trećem programu u 20:35. 

Dan nakon premijere smo u Rijeci, u HNK-u Ivana pl. Zajca, na predstavi Rastanci nastaloj prema posljednjem romanu Mani Gotovac. O stvarnosti i fikciji, snazi velike ljubavi i mogućnosti ili nemogućnosti rastanaka s onima koje smo voljeli, govori autorski i glumački tim predstave.

Premijera predstave Rastanci održana je u Noći kazališta, 27.ožujka, kao poseban spomen i u sjećanje na teatrologinju Mani Gotovac, prvu ženu intendanticu nacionalne kazališne kuće u nas, kojoj je intendantura u HNK-u Ivana pl. Zajca bila kruna dugogodišnje karijere.

Emisiju Izvan formata: Rastanci ne propustite 28. ožujka.  

Urednica je Hanja Rakovac Mašić.

Emisiju, osim na Trećem, možete pratiti i preko multimedijske platforme HRTi. U videoteci usluge nalaze se i emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!