11:08 / 24.08.2021.

Autor: HRT

Jadnici

Nedjelja, 12. rujna na Drugom

Nedjelja, 12. rujna na Drugom

Foto: Jadnici / serija

U nedjelju, 12. rujna na Drugom programu u 21:10 prikazujemo 3. epizodu dramske serije Jadnici (LES MISÉRABLES).

Izmučenog Jeana Valjeana Javert i savjest prisile da otkrije svoj pravi identitet. Uhićen je, a Javert vjeruje da ga je ovaj put zauvijek sredio. Valjean bježi čuvarima i u ambulanti pronalazi Fantine. Valjean joj se zaklinje da će naći njezinu kćer Cosette prije nego što ga opet zatvore. Odlazi u Montfermeil kako bi pronašao Cosette i uspijeva je odvesti od okrutnih Thénardiera.

video thumb

Bježe u Pariz gdje započinju nov život, ali Valjean je vječno zabrinut da bi ih mogli otkriti. Javert, koji je sada policajac u Parizu, načuje za nestalu djevojku iz Montfermeila i krene to istražiti. Suočen sa Javertom, Thénardier nehotice ugrozi svoju obitelj. Javerta tragovi vode natrag u Pariz. Kad dobije nove informacije, vjeruje da je blizu još jedne prilike da uništi neuhvatljivog Valjeana.

Adaptacija Andrew Davies, režija Tom Shankland.

Uloge tumače Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, Adeel Akhtar, Josh O'Connor, Ellie Bamber, Erin Kellyman, Olivia Colman.

Produkcija: Lookout Point i BBC Studios za BBC u koprodukciji s Masterpieceom


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!