11:42 / 20.01.2021.

Autor: HRT Komunikacije

Jelena Miholjević i Pero Galić u 5.com s Danielom

Foto: Renato Branđolica/HRT

Foto: Renato Branđolica/HRT

Foto: - / HRT

Daniela Trbović će ovaj petak, 22. siječnja u 22:55 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u HRT-ovu zabavnom talk showu 5.com s Danielom ugostiti nagrađivanu kazališnu, filmsku i tv glumicu Jelenu Miholjević i prekaljenog rockera Peru Galića, frontmena grupe Opća opasnost.

Jelena
nam je ispričala kako je bilo snimati Crno bijeli svijet u "novom normalnom", o mukama po učitelja vožnje, što znači "svi na tučak", koja su to vampirska mjesta, te kako pjeva i kako pleše.

A Pero nam je govorio o tome kako je postao "zadrugar", tko je zadužen za njegov styling, zašto se danas polira a ne češlja, te što znači "zovi Peru". Potom nam je otjevao i dvije njihove uspješnice, "Pusti me na miru" i "Jednom kad noć".

Voditeljica je Daniela Trbović, scenarist Zoran Lazić, redatelj Zoran Nikolić,  urednica emisije Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.


Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja
video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!