Jeste li posluženi?

24.07.2021.

17:59

Autor: HRT

Utorak, 27. srpnja na Trećem

Utorak, 27. srpnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U utorak 27. srpnja na Trećem programu u 20:05 prikazujemo 1. i 2. epizodu 7a sezone humoristične serije Jeste li posluženi?. 

Satnik Peacock pomalo je iznenađen kad vidi koga je osoblje izabralo za novog pripravnika. Rezultati obaveznog liječničkog pregleda šokiraju osoblje. Gđa Slocombe useljava se u ogledni stan u robnoj kući nakon što se netko ilegalno useli u njezin stan. Položaj g. Rumbolda privremeno je slobodan kad završi u bolnici zbog trovanja hranom. Satnik Peacock pristaje na boksački meč s kolegom iz drugoga odjela. Nakon što se potuži na radnike iz kantine, osoblje mora samo voditi kantinu robne kuće. G. Goldberg osniva agenciju za zapošljavanje kako bi osoblju našao bolje poslove.

1. epizoda: Odjel muške odjeće robne kuće Grace Brothers oglašava da traži nove djelatnike.

2. epizoda: Robna kuća ugovara kolektivno osiguranje za svoje djelatnike pa se oni moraju dovesti u formu prije liječničkog pregleda.

U seriji glume John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Trevor Bannister (Lucas), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Arthur Brough (Ernest Grainger), Harold Bennett (g. Grace), Arthur English (Beverly Harmon), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold).

Scenaristi i autori su Jeremy Lloyd i David Croft, a odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!