09:59 / 18.08.2021.

Autor: HRT

Jeste li posluženi?

Ponedjeljak, 23. kolovoza na Trećem

Ponedjeljak, 23. kolovoza na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / 10. sezona serije

U ponedjeljak, 23. kolovoza, na Trećem programu HTV-a u 21 sat počinjemo s emitiranjem završne 10. sezone humoristične serije Jeste li posluženi?. Serija je na rasporedu od ponedjeljka do četvrtka na HTV3 u večernjem terminu.

U završnoj sezoni gđu Slocombe prisiljavaju da ode u mirovinu, no osoblje čini sve u svojoj moći kako bi je vratilo na posao. Na pomolu su nove bračne nevolje za satnika Peacocka kad njegova bivša ljubavnica dolazi raditi u računovodstvo.

On poduzima drastične mjere nadajući se da će je preplašiti i otjerati iz robne kuće. Osoblje ostaje raditi duže zbog inventure, no u robnu kuću provaljuju dva okorjela kriminalca i uzimaju gđicu Brahms kao taokinju. Osoblje skuje smjeli plan kako bi osujetilo njihove namjere, koji im zamalo uspije. Nakon klađenja na konjskim utrkama osoblje se malo zanese. Njihov plan da otvore noćni klub u trgovini propada zahvaljujući oglasu koji šalje potpuno krivu poruku.

Uprava nudi osoblju smještaj u stanovima na krovu robne kuće kako bi uštedjeli vrijeme i novac koje troše na put do posla i s posla. No osoblje ubrzo uviđa da dijeljenje stana nije baš tako zabavno kao što su mislili. Tijekom priredbe koju priredi osoblje pokaže se da g. Spooner ima dara za pjevanje.

Potpisuje ugovor s diskografskom kućom, no osoblje mu mora pomoći i otpjevati pjesmu na TV-u umjesto njega kad on izgubi glas.

Sadržaj epizoda pročitajte na rasporedu emitiranja.

U seriji ARE YOU BEING SERVED 10 glume John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Arthur English (Beverly Harmon), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold), Mike Berry (Bert Spooner).

Scenaristi i autori su Jeremy Lloyd i David Croft.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!