10:03 / 28.06.2021.

Autor: HRT

Jeste li posluženi?

Utorak, 29. lipnja na Trećem

Utorak, 29. lipnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

Humorističnu seriju Jeste li posluženi? pogledajte u noći s utorka na srijedu, 29./30. lipnja u 0.10 na Trećem programu. Prikazujemo petu, posljednju epizodu druge sezone i prvu epizodu 3A sezone. 

U posljednjoj epizodi druge sezone osoblje je bijesno zbog odluke uprave da zatvori robnu kuću zbog preuređenja, prisiljavajući ih da odu na godišnji odmor u vrijeme kada to ne žele. Zbog toga prosvjeduju te zauzvrat dobiju neočekivanu ponudu. 

Utorak, 29. lipnja na Trećem

Utorak, 29. lipnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U trećoj sezoni g. Humphries se bavi čitanjem iz dlana. G. Grainger se nađe u neprilici kada odbije usvojiti novu shemu upravljanja. Satnik Peacock dobiva jubilarnu nagradu - ključ toaleta za upravu! G. Lucas se pravi da je bolestan kako ne bi morao raditi, ali to mu se obije o glavu. U robnoj kući u tijeku je njemački tjedan, no nisu svi oduševljeni time. Šire se glasina da će g. Grace zaprositi jednu od prodavačica i svi se pitaju tko bi to mogao biti. Ogorčenje doseže vrhunac kad zbog preuređenja odjel ženske i odjel muške odjeće moraju dijeliti prostor. G. Grace smatra da će se prodaja poboljšati ako robna kuća dobije novi izgled.

U prvoj epizodi g. Humphries ima priliku pokazati svoje umijeće čitanja iz dlana kad se oslobodi mjesto g. Rumbolda, a satnik Peacock, gđa Slocomb i g. Grainger se natječu za njegov položaj. Vjerujući da im može proreći sudbinu iz dlana, g. Humphries iznosi neočekivana predviđanja za svakoga člana osoblja.

Uloge tumače John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Trevor Bannister (Lucas), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Arthur Brough (Ernest Grainger), Harold Bennett (g. Grace), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold).

Scenaristi i autori su Jeremy Lloyd i David Croft, a odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!