10:12 / 28.06.2021.

Autor: HRT

Jeste li posluženi?

Srijeda, 30. lipnja na Trećem

Srijeda, 30. lipnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

U srijedu 30. lipnja u 20:05 na Trećem programu prikazujemo humorističnu seriju "Jeste li posluženi?".

U drugoj epizodi 3A sezone serije "Jeste li posluženi?" satnik Peacock požali se da osoblje često uzima poduže stanke za kavu. Nakon njegove pritužbe, uprava naređuje da svaki član osoblja mora upisati koliko je točno vremena proveo na stanci za kavu, ručku ili zahodu. Ogorčeno protestirajući, osoblje se organizira u sindikat i odbija povinovati naredbama uprave ukoliko ona ne udovolji njihovim zahtjevima.

U trećoj epizodi satnik Peacock nagrađen je počasnom medaljom za dugogodišnji rad u robnoj kući Grace Brothers. Također mu uručuju ključ od zahoda za upravu te dobiva mjesto u restoranu za upravu. Osoblje je poprilično nezadovoljno time i smatra da takva diskriminacija među zaposlenicima uopće nije fer. Što mogu učiniti da to promijene?

Srijeda, 30. lipnja na Trećem

Srijeda, 30. lipnja na Trećem

Foto: Jeste li posluženi? / serija

Uloge tumače John Inman (Wilberforce Clayborne Humphries), Mollie Sugden (Mary Elizabeth Betty Slocombe), Trevor Bannister (Lucas), Frank Thornton (Stephen Peacock), Wendy Richard (Shirley Brahms), Arthur Brough (Ernest Grainger), Harold Bennett (g. Grace), Nicholas Smith (Cuthbert Rumbold). 

Scenaristi i autori su Jeremy Lloyd i David Croft, a odabrala je Martina Rajšek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!